Blog

Ceremónia, szertartás, esküvő minden egy helyen R-VISOR BLOG

Látszólag minden esketési szertartás ugyanolyan. Bevonul a pár, beszél valamit az anyakönyvvezető, kimondják az igent, gyűrűt húznak, csókot váltanak, esetleg a szülőknek adnak valami ajándékot, koccintanak, kivonulnak.
Ez csak a látszat. Nincs két egyforma esküvő, ahogy nincs két egyforma ember sem.

Mégis mitől lesz egyedi, csak rólatok, nektek szóló a polgári ceremóniátok, esketési szertartásotok?
Attól, hogy mindannyian mások vagyunk, más a történetünk, más dolgok tetszenek.

Most nem térek ki arra, hogy hányféleképpen lehet bevonulni és kivonulni, illetve milyen ajándékokat lehet adni a szülőknek, most arról írnék, mitől lesz egyedi a szertartás szövege, illetve az esketés keretein belül – a teljesség igénye nélkül - milyen kiegészítő, az összetartozást szimbolizáló ceremóniák szoktak lenni.

Kedves olvasóm, köszöntelek az esketési szertartások világában. Valamivel kevesebb, mint 10 éve beszippantott az esküvők világa és az óta sem enged. Sok örömteli, megható pillanatot köszönhetek neki, még ha sok munkával, odafigyeléssel is jár ez a hivatás, hiszen egy megismételhetetlen pillanat részese vagyok. Órákig tudnám mesélni a megélt élményeket, vidám és könnyfakasztó pillanatokat, amiket jegyespárjaimnak, illetve most már házaspárjaimnak köszönhetek. Honlapomon, illetve itt leginkább informálni szeretnélek Titeket, hogy mik a jelenlegi trendek, szokások, miben érdemes gondolkodnotok, mikor esküvőtöket, polgári szertartásotokat tervezitek. Remélem, hasznát fogjátok venni soraimnak. Ha olvasás közben kérdésed támad, szívesen segítek, kérlek, írj nekem....

error: Védett tartalom!!! © R-Visor