Rólunk

R-VISOR Esküvőszervező Iroda - Rózsáné Éberling Orsolya - szertartás- és esküvőszervező

2008 tavasza óta szervezek esküvőket. Akkoriban még kevesen foglalkoztak szertartásvezetéssel, és látva, tapasztalva az anyakönyvi hivatalok működését, hozzáállását, 2010-ben létrehívtam szertartásvezető csapatomat.

Csapatunk összetételében fő szempont az, hogy együttérző, bizalomkeltő személyiségek legyenek, hisz sok jegyespár nem szeret szerepelni, számukra megterhelő az esketési ceremónia, és egy kedves, mosolygós, bátorító személy sok terhet levesz a vállukról.

Szertartásvezetőimnek egyéniségeket kerestem, ezért hiába várják tőlünk, hogy azonos ruhában, egyenruhában jelenjünk meg.
Mindegyikük önálló látásmóddal bíró személyiség, másért jó, másban erős, de úgy gondolom, hogy pontosan ettől tudunk egy csapattá kovácsolódni, így tudunk minden igénynek megfelelni.

Nálunk minden jegyespár megtalálja a saját Szertartásvezetőjét.

Csak példaképpen az elmúlt években vezettünk szertartást hajón (kinn és benn, állón és menet közben), különböző szállók, éttermek, kastélyok teraszán, kertjében,, a Hármashatár-hegy tetején (tűsarkúban egy kis sziklamászás meg se kottyan), de mentünk házhoz is, amikor a pár a saját kertjében, szűk család és barátok előtt mondta ki az igent.

Természetesen az ország bármely pontjára vagy még messzebbre is elmegyünk.

error: Védett tartalom!!! © R-Visor